SIJOITUKSET

Rakennustarviketeollisuus


Ikret Suomi Oy

Ikret Suomi Oy kehittää erilaisia tilaelementtejä, mm suihkuhuoneita, hallien puku- ja sosiaalitiloja sekä toimistoja, kerrostalojen asuntoja jne. Tällä hetkellä viimeistellään tehtaan road mappia ja tehdään toisen polven myyntinäytteitä. 

Yhtiö uskoo pystyvänsä tarjoamaan maan tasokkaimmat suihkuhuoneet rakentajille syksystä 2017 lähtien. 


Koy Peippokallio

Kiinteistö Oy Peippokallio on Kuiskaaja Oy:n kokonaan omistama reilun 2000 neliön tehdas, jossa Ikret Suomen on tehkasta toimia. 


IRTAUTUMISET

Retki jpg logo
Retki Finland 

Retki suunnittelee, valmistaa ja markkinoi retkeilyyn ja ulkoiluun suunnattuja tuotteita. Sen laajaan tuoteperheeseen kuuluvat mm. hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaiset reput, puukot, juomavyöt ja termospullot. www.retki.fi

Toiminta myyty Blue Import BIM Oy:lle 04.03.2016

Integra logo

Integra Sports

Integra sport Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi urheiluun ja vapaa-aikaan tarkoitettuja tuotteita, joissa korkea laatu yhdistyy uuteen, teknisempään suunnitteluun ja muotoiluun. Yhtiö pyrkii tuotekehittelytyössään hyödyntämään suomalaisten huippu-urheilijoiden kokemusta ja tietotaitoa. Integra Sports maahantuo mm. polkupyöriä.


Toiminta lopetettu Retken kanssa kilpailevana ja yhtiö muutettu Koy Peippokallioksi.

 Bikenski jpg logo

 

Peloton Bike'n'Ski


Integra Sport Oy:n hiihtoon ja pyöräilyyn keskittyvä erikoisliike Tampereen keskustassa. 


Toiminta lopetettu kannattamattomana. 
 
Olympic training camp logo


Training Camp Finland 


Ulkolajeihin keskittyvä liikuntayhteisö suomalaisille, erityisesti työpaikkaliikuntaan. 

Sopimus Olympiakomitean kanssa päättynyt. Toimintaa ei onnistuttu kehittämään riittävästi. 
TERVEYDENHUOLTO


Biodem

Biodem Medical Oy

Biodem Medical on reseptivapaiden terveydenhoitotuotteiden kauppaan keskittynyt yritys, joka myy ja markkinoi kahta tuotemerkkiään (Biodem KOTIAPTEEKKI ja Cool-X) marketteihin. Biodem Medical Oy:n tuoteperheet ovat ainutlaatuisia Suomessa. Kustannustehokkaan toiminnan johdosta ne pystytään tarjoamaan asiakkaille erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Yhtiö myyty teknokemian tuotteet valmistavalle Frescon Oy:lle vuoden 2016 lopussa. 


Biomatech Oy

Biomatech Oy on bioteknologista tutkimusta ja kehitystyötä tekevä yritys. Päätavoitteena on tutkia ja kehittää BiMaTe -nimistä voimakkaasti antibakteerista materiaalia ja käyttää tässä yhtiön patentoimaa menetelmää. Lisäksi yhtiö jatkaa kehittämänsä uuden, innovatiivisen proteiininpuhdistusmenetelmän ja laitteiston kehittämistä yhteistyössä VTT:N kanssa.


Yhtiön toiminta on jäädytetty koska riittäviä taloudellisia resursseja bioteknisen tutkimus. ja kehitystyön jatkamiseen ei toistaiseksi ole.